Ohlédnutí za našimi nejlepšími hráči

10.10.2013 09:46

Jako první si zasloužil zapsání do naší "Síňě slávy" hráč Creativ.

    Creativ si v našich válkách vedl naprosto vyjímečně a díky tomu byl nevětším přínosem k našim vítězstvím. Tímto chceme povznést jeho jméno, aby věděl, že vše co pro klan dělá není zbytečné a všichni o něm víme.. :) Vážime si tvého maximálního nasazení ve všech válkách, která se uskutečňují.

 

Dalším členem v "Síni slávy" se stává hráč stoupa955.

    Tento náš člen si toto místo zasloužil, díky svým štědrým darům v podobě zlata. Poslední dobou se jeho zlato do naší pokladnice jen sype. Je možné, že se cítí provinile a tímto si kompenzuje svoji vinu. Kdo ví co za tímto stojí.. :D Třeba se nám k tomu stoupa955 vyjádří. Každopádně jako celek si toho moc vážíme. 

 

Další do "Síně slávy" vstupuje členka Eli.

    Eli dle statistik se díky bojům, které v poslední době absolvuje proti úpírům, stává takzvaným "Goldhunterem". Ze všech členů v našem klanu, je právě ona, ta která svými boji získává nejvíce zlata. Je to dáno tím, že naše "milované" upíry, po každém boji obere o spoustu zlata. Jen tak dál Eli. :)

 

A v neposlední řadě "Síň slávy" obohacuje svým jménem i nově příchozí hráčka Terush.

    Jako nově příchozí se snaží našemu klanu dokázat, že je velkou posilou. Dokazuje to tím, že je nejaktivnejší členkou v našem klanu. Jen málokdy odtrhne oči od své obrazovky a díky tomu bdí nad naším klanem a její postava, díky její aktivitě, rychleji sílí.